Video Pakket

Wil jij jouw doelgroep bereiken door middel van een high quality video? Een how to video, reviews, product of instructievideo’s of een uniek format, niets is ons te gek. Wij bieden een video package bestaande uit de volgende onderdelen: het maken van een audit, het bedenken, produceren en het editen van een uniek videoformat waarbij een hoofdvideo inclusief twee edits bijvoorbeeld in de vorm van een pre-roll en teaser ten behoeve van promotie van de video worden gemaakt. Dit prijsindicatie is gebaseerd op een studio opname en dus niet op (een buiten)locatie.

Wij staan voor kwaliteit en effectiviteit en dat begint met een goede aanpak. We doorlopen daarom onderstaande drie fasen.

Prijs van dit pakket: vanaf € 8.500 voor 3 video’s (video + 2 video edits t.b.v. promotie).
Video Package
Duur: ongoing
Prijs: vanaf € 8.500

Wat houdt het pakket in?

Fase 1: RESEARCH EN SET-UP                                   

We starten met het leggen van een goede basis. In de researchfase definiëren we de doelgroep, thema’s, trends, presentatoren, acteurs/figuranten. Vervolgens gaan we aan de slag met de formatontwikkeling waarbij het thema, de vorm en de frequentie wordt vastgelegd.

Fase 2: PRODUCTIE

In de productiefase wordt het script geschreven en een callsheet gemaakt. De benodigde presentator(en) en/of acteurs en figuranten worden geselecteerd, gebrieft en uitgenodigd.

De studio wordt geboekt. Vervolgens wordt de video geschoten en gemonteerd. Ook worden er in de montage twee video edits gemaakt die worden ingezet om de video aan te jagen bijvoorbeeld via social media kanalen. Denk hierbij aan een of twee teasers of een pre-roll. Ook worden er stills geselecteerd. Tenslotte wordt de video opgeleverd voor de feedbackronde en wordt de ontvangen feedback verwerkt.

Fase 3: DISTRIBUTIE

In de laatste fase worden de begeleidende teksten voor bij de video geschreven en wordt de video gedistribueerd.

LET’S TALK

Weet je niet wat je precies zoekt of wil je liever een andere invulling? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en doelgroep.