Social media pakket

Lekker bezig op social media of weet je even niet meer hoe je nu slim verder moet gaan? Wij zijn ervan overtuigd dat het altijd nog beter kan en helpen jou graag naar jouw next level!

Om jou naar jouw next level te brengen, doorlopen we samen onderstaande vier fasen.

Prijs van dit pakket: eenmalige investering € 4.500, vervolgens vanaf € 500 per week (afhankelijk van het aantal posts).
Social media package
Duur: continue (onbep. tijd)
Prijs: vanaf € 4.500

Wat houdt het pakket in?

Fase 1: RESEARCH EN STRATEGISCH ADVIES

Wij houden van bouwen en dat begint met een goede basis. Ons social media package start met research naar jen het vaststellen van jouw doelstellingen, kpi’s, de positionering, concurrentie, gebruik en de invulling van de relevante social media kanalen voor jouw merk of organisatie. Dan bepalen we wat er goed gaat en waar verbeteringen mogelijk en zinvol zijn. Dat ronden we af met een helder advies wat het fundament voor jouw social media kanalen vormt.

Fase 2: CONTENTKALENDER EN CONTENTCREATIE

Op basis van die gegevens ontwikkelen wij een passende contentkalender.

Wij verzorgen een deel van of de volledige content creatie voor de verschillende social media kanalen in fotografie, tekst en video. Net wat jij wenst.

Fase 3: DATA INZICHTEN EN RAPPORTAGE

Aansluitend meten we doorlopend de data en stellen we maandelijks inzichtelijke rapportages op die we met je doorspreken.

Fase 4: OPTIMALISATIE

De verkregen inzichten en jouw feedback vormen onze basis om de content verder te optimaliseren.

LET’S TALK

Weet je niet wat je precies zoekt of wil je liever een andere invulling? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en doelgroep.