Podcast pakket

Een podcast is een ideaal middel om nieuwe doelgroepen te bereiken en om jouw bestaande doelgroep iets extra’s te bieden.

Een podcast biedt veel voordelen. Net als in geschreven tekst kun je in een podcast veel informatie overbrengen, het aantal luisteraars groeit nog steeds, mensen zijn auditief ingesteld, je bent overal te beluisteren en je maakt een intense connectie met jouw audience. Daarnaast is een podcastserie een effectief middel om naast bestaande ook nieuwe doelgroepen te bereiken.

Op zoek naar een podcastserie waarin jij jouw unieke verhaal kunt vertellen, autoriteit kan opbouwen en awareness kan creëren? Of wil je juist vooral anderen inspireren? Maak dan gebruik van onze podcast package. Onze podcast package omvat de volgende onderdelen: het ontwikkelen van een sterk format, het produceren, editen en distribueren van een serie podcastafleveringen.

Prijs van dit pakket: vanaf €7.950 voor 6 afleveringen
Podcast Package
Duur: ongoing
Prijs: vanaf €7.950

Wat houdt het pakket in?

Fase 1: SET UP | RESEARCH | FORMAT | IN-/OUTRO | VISUAL                     

We starten met een stuk research waarin we de doelgroep, de gewenste doelstelling en middels key-word onderzoek onderwerpen selecteren die aansluiten bij de behoefte van de doelgroep. Op basis van deze insights ontwikkelen we een format waarbij ook de vorm en de frequentie wordt bepaald en waarbij hosts, gasten of een vaste storyteller bepaald worden. Vervolgens wordt een intro en outro geschreven, creëren we de visual en selecteren we de muziek (o.b.v. stockmuziek. Maatwerk o.b.v. meerprijs). Tenslotte wordt een iTunes of Spotify account aangemaakt als deze nog niet aanwezig is.

Fase 2: PRODUCTIE

In de productiefase worden de scripts geschreven, selecteren en briefen we eventuele gasten en nodigen we ze uit. In deze fase maken we ook de callsheets. Bij een serie worden, indien mogelijk vanuit het format, de podcasts zoveel mogelijk achterelkaar opgenomen om efficiënt gebruik te maken van de studio. Hierna vindt de montage van de podcasts plaats en schrijven we de begeleidende tekst voor social media. Eventuele feedback vanuit de feedbackronde wordt verwerkt en dan is de podcast klaar voor verspreiding op de voor jouw doelgroep geschikte platformen zoals Spotify, Apple podcast of Google podcast.

Fase 3: PROMOTIE EN OPTIMALISATIE (optioneel)

Nu de podcast klaar is, moeten we hier ruchtbaarheid aan geven! Dat kun je zelf doen, maar kunnen we ook uit handen nemen. Met een promotieplan zorgen we ervoor dat jouw podcast gezien en dus ook volop beluisterd wordt.

LET’S TALK

Weet je niet wat je precies zoekt of wil je liever een andere invulling? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en doelgroep.