Jouw volgende niveau in content. Onze missie.

Wie we zijn

Een strategisch en creatief bureau op gebied van content, marketing en communicatie. Speurend naar de laatste trends. Waar het kan nét even anders. Maar altijd content first. Ons team bestaat uit ervaren A-spelers: van creatieve makers tot slimme denkers, die met heldere strategieën en hoogwaardige content merken aan mensen verbindt. Met de marketingcommunicatiedoelstellingen van jouw merk als centraal middelpunt.

Wat we doen

Strategie en organisatie

Je maakt content, maar mist de stip aan de horizon. Wij bieden je heldere richtlijnen voor de creatie, implementatie en organisatie van je content. 

Concepten en creatie 

Van print, tot digitaal en alles daar tussenin. Wij maken award-winning content met aandacht voor jouw wensen en die van je doelgroep. 

Distributie en optimalisatie 

Relevante, vindbare content. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Wij helpen jou je doelgroep te bereiken, daar waar ze zijn. 

Hoe we dat doen

Wij hebben de mensen, de ervaring en de heritageVerhalen vertellen zit in ons bloed. Daarbij hebben we onbeperkt toegang tot de expertisede kennis en het netwerk van een van ’s werelds grootste uitgevers: Hearst Netherlands. Met topmerken zoals ELLE, Vogue, Glamour, Quote, Men’s Health en National Geographic. En die kennis delen we graag met je. Duurzame klantrelaties zijn wat ons betreft de sleutel tot succes, want alleen zo kunnen we samen bouwen om jouw doelstellingen te behalen. 

Ons managementteam

Samen met hun team zijn onderstaande managers verantwoordelijk voor de diverse contentmarketingactiviteiten van onze opdrachtgevers en pakken we daarnaast graag nieuwe uitdagingen op. Neem gerust contact op met een van onze managers.

 

Lieneke van den Heuvel
Director

lieneke.van.den.heuvel@hearst.nl

Erik-Jan Sanders
Client Service Director

erik.jan.sanders@hearst.nl

Alexandra de Jong
Content Director

alexandra.de.jong@hearst.nl

“De kennis van Hearst Create op het gebied van strategie, conceptontwikkeling, channel management en data heeft ons geholpen bij de creatie en distributie van waardevolle content voor onze gebruikers wereldwijd.”

Loes Evers
Content Lead

loes.evers@hearst.nl

Charlotte Latten
Content Lead

charlotte.latten@hearst.nl

Marjolein Denekamp
Digital Strategy & Performance Director

marjolein.denekamp@hearst.nl

Duurzame partnerships

MERKEN WAAR WE VOOR WERKEN

KLMDremelANWBNSKenya AirwaysSafaricom

Contact

Let's talk!

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Mooi. Wij komen graag met je in contact.

Bel of mail ons!

71 and counting

Awards & nominaties

 

Content Marketing Awards Cleveland | Best of Content Marketing | International Content Marketing Awards London | Lovies | Digital Communication Awards | Digiday Content Marketing Awards | Grand Prix Content Marketing | World Travel Awards | Digital Magazine Awards | German Design Awards