Contentmarketingstrategie pakket

Voor een effectieve inzet van contentmarketing is het bepalen van je strategie de basisvereiste. Hiermee leg je het fundament voor een succesvolle en renderende aanpak en creëer je draagvlak binnen jouw organisatie.

Om tot een heldere strategie te komen onderscheiden we in dit pakket 4 fasen die we samen met je doorlopen.

Prijs van dit pakket: vanaf € 17.500
Contentmarketingstrategie package
Duur: 6 tot 10 weken
Prijs: vanaf € 17.500

Wat houdt het pakket in?

Fase 1: AUDIT

De huidige situatie rondom merk, markt, doelgroep en reeds bestaande content en toepaste middelen en mediumtypen in kaart brengen.

Fase 2: PERSONA | BRAND IDENTITY | CUSTOMER JOURNEY | DOELSTELLINGEN |KPI’s

In deze fase gaan we aan de slag met unieke en onderscheidende betekenissen vanuit de doelgroep en het merk en vervolgens maken we een scherpe beschrijving van de klantbehoeften en de merkidentiteit. We maken de customer journey inzichtelijk en stellen aan de hand van een archetype een eenduidig beeld vast waarin het merk zich uitdrukt. Vervolgens stellen we de doelstellingen vast en bepalen we de succes indicatoren.

Fase 3: VOORSTEL CONTENT FORMATS

Op basis van de onderzoeksuitkomsten in fase 2 ontwikkelen we een contentstrategie die aansluit op de specifieke behoeften en het mediaconsumptiegedrag van de doelgroep. In dit onderdeel ontwikkelen we een plan voor een content marketingprogramma dat het fundament vormt voor een lange termijn marktbewerking.

Fase 4: DISTRIBUTIE

En dit ronden we af met advies over inzet van bestaande content en -distributiekanalen (owned + earned) en eventuele mediapartnerships (paid).

Inbegrepen is een workshop, een tussentijds overleg en we sluiten af met een eindpresentatie.

LET’S TALK

Weet je niet wat je precies zoekt of wil je liever een andere invulling? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en doelgroep.