Blog

Meet our team: content producer Lisa

Een kijkje achter de schermen: om de 2 weken zetten wij één collega van Hearst Create in de spotlights. Vandaag leer je Lisa Slotemaker (24), onze Content Producer, ietsje beter kennen.  

De afwisseling in mijn werk, maakt het zo leuk” 

Lisa is nu bijna een jaar werkzaam bij Hearst Create. Ze heeft inmiddels perfect haar weg gevonden in de wereld van DIY: in januari startte ze namelijk als Content Producer voor onze klant Dremel – de handige multitool van Bosch.  

Wat doe je precies bij Hearst Create? 

Ik werk als Content Producer voor onze klant Dremel. Dit houdt in dat ik nieuwe content produceer, zoals foto- en videografie: dit alles distribueert Dremel onlineDaarnaast houd ik me bezig met de marketingactiviteiten van Hearst Create en schrijf ik sinds kort voor Flying Dutchman. 

Kun je het HC-team in 3 woorden omschrijven?  

Ervaren, enthousiast, trouw.”  

Hoe gaat het thuiswerken je af?  

Over het algemeen gaat het thuiswerken me goed af. In het begin had ik hier meer moeite mee, omdat ik nog maar 2,5 maand bij Hearst Create werkte. Het was voor mij dan ook best gek om zo snel al helemaal thuis te werken. Ik mis het contact met collega’s ergSamen na werk iets gezelligs ondernemen zit er zo helaas niet in.  

Wat vind je het leukste aan je werk?  

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Soms ben ik research aan het doen naar thema’s of eventuele makers, en vervolgens ben ik een shoot aan het produceren. Op een ander moment schrijf ik veel, maar ook filmen en editen horen bij mijn takenpakket. Zo kan ik mij op allerlei fronten ontwikkelen! 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ga ik het liefst buiten de deur eten of borrelen met lieve vrienden en vriendinnen. Ook vind ik het fijn – als het mooi weer is – om lekker een stuk te wandelen in het bos of op het strand. Daarnaast houd ik ook van sporten: een indoor work-out, hardlopen of skeeleren. In het begin van de coronatijd heb ik samen met een vriendin een paar skeelers gekocht. Af en toe gaan we er even lekker op uit!”

Benieuwd naar ons werk voor Dremel? Bekijk het hier!