Blog

Meet our team: content lead Charlotte

Een kijkje achter de schermen: om de 2 weken zetten wij één collega van Hearst Create in de spotlights. Vandaag leer je Charlotte Latten, onze Content Lead, ietsje beter kennen.  

 Ik geniet er ontzettend van om met ons team steeds weer te streven naar de allerbeste en allermooiste content.

Na jarenlange ervaring als redacteur en journalist bij onder andere Margriet en Glamourmaakt Charlotte sinds twee jaar deel uit van team Hearst CreateAls Content Lead voor KLM’s Flying Dutchman is een werkdag nooit saai. 

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Van planningen maken tot klantcontact en van het doen van interviews tot het bedenken van koppen en coverkreten: ik ben overal bij betrokken voor Flying Dutchman. Dat maakt het werk heel afwisselend en nooit saai. 

Wat wilde je vroeger worden?

“Actrice.”

Wat was voor jou een hoogtepunt bij Hearst Create 

“Ik geniet er ontzettend van om met ons team steeds weer te streven naar de allerbeste en allermooiste content. Een hoogtepunt? Dat was het maken van een extra dikke Flying Dutchman ter ere van KLM’s 100ste verjaardag.”  

Hoe zou jij het Hearst Create team in 3 woorden omschrijven?

“Gedreven, creatief en funny.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd? 

Kickboksen, leuke dingen doen met mijn kinderen en reizen.

Hoe gaat het thuiswerken je af? 

Ik vind het prima om een paar dagen thuis te werken, zeker als ik veel moet lezen of schrijven. Maar ik mis de reuring op de redactie wel. Het sparren over foto’s of teksten, even samen koffiedrinken, je onderdeel voelen van een team…dat mag van mij snel weer terugkomen. 

Benieuwd naar ons werk voor Flying Dutchman? Lees hier meer.