Blog Pakket

Ons team van contentspecialisten staat klaar om kwalitatieve data-driven blogs te schrijven voor jouw merk. Wij bieden een blog package bestaande uit: SEO research met aansluitend keyword analyse, ontwikkeling van het format, de productie van het gewenste aantal blogs met daarbij passende beelden om de blogs voor jouw website compleet te maken.

Prijs van dit pakket: vanaf €1.500 voor set-up en format, en daarna 750,- per blog.
Blog package
Duur: ongoing
Prijs: vanaf € 1.500

Wat houdt het pakket in?

Fase 1: SET-UP                                    

Blogs bieden de uitgelezen kans om autoriteit te claimen, om mensen te inspireren en voor een goede vindbaarheid om vervolgens traffic te genereren. Een goede blog speelt in op de behoefte van jouw doelgroep. Daarom starten we met het definiëren van de doelgroep en voor het bepalen van het thema en de onderwerpen doen we een SEO en een keyword analyse. Wanneer het een B2C doelgroep betreft, raadplegen we tevens HANS, onze internationale Hearst chatbot. HANS kan ons vaak waardevolle inzichten ten aanzien van de interesses en behoeften van de doelgroepen die zich op de Hearst platformen bevinden, geven. Vervolgens ontwikkelen we een format en bepalen we de frequentie.

Fase 2: PRODUCTIE

In de productiefase produceren we de teksten en gaan we op zoek naar het juiste (stock)beeld. In deze fase maken we ook één begeleidende tekst om het blog aan te kunnen jagen. Bijvoorbeeld via een nieuwsbrief of social media. Tenslotte wordt het blog en de begeleidende tekst door een eindredacteur nog eens helemaal gecheckt voordat we het opleveren voor de feedbackronde. Zodra de feedback is verwerkt is het blog klaar voor distributie.

Fase 3: DISTRIBUTIE | PROMOTIE (optioneel)

In samenspraak met jou bespreken we of wij de tekst via het CMS op jouw website plaatsen of dat je dit liever zelf doet. Ook kunnen wij een distributiekanaal voor jou aanmaken of zelfs een platform ontwikkelen. Indien wij de distributie voor onze rekening nemen, zorgen we natuurlijk voor de juiste metadata. Om ervoor te zorgen dat het blog optimaal gevonden wordt, adviseren wij het blog te promoten. Ook in dit traject kunnen wij desgewenst een rol spelen.

LET’S TALK

Weet je niet wat je precies zoekt of wil je liever een andere invulling? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en doelgroep.